LekkerZelf Websiteonderhoudsysteem
FollowRSSTwitterLinkedInYouTubeInstagram

 | LekkerZelf Websiteonderhoudsysteem

Doe je het liever LekkerZelf?


Je wordt midden in de nacht wakker met een geniaal idee voor je website, of je bedenkt je ineens dat er een fout gemaakt is met de prijs die je op de website hebt laten zetten voor die speciale actie van morgen... Wacht je dan tot iemand het voor je kan wijzigen? Of doe je het liever op het moment van jouw keuze en LekkerZelf?
Ik werk alleen met het door mijzelf ontwikkelde LekkerZelf websiteonderhoudsysteem en door mijzelf ingerichte webservers. Hierdoor wordt een hoog niveau van kwaliteit, beschikbaarheid, beveiliging, en ondersteuning mogelijk.

LekkerZelf websiteonderhoudsysteem


Lekker zelf je website onderhouden zonder dat je er iemand anders voor nodig bent. Ook als je niet technisch bent en maar af en toe eens achter de computer zit, dan kan je jezelf met LekkerZelf redden. Als kleine ondernemer heb je vanzelfsprekend veel meer verstand van je vak, dan van je website. Als grote onderneming ben je liever niet teveel afhankelijk van externe partijen. Iedereen moet het lekker zelf kunnen doen, dat is de uitgangspositie van het LekkerZelf websiteonderhoudsysteem. Dit in tegenstelling tot de vele gratis websiteonderhoudsystemen die tegenwoordig op de markt zijn. Die zijn zo technisch dat je alsnog iemand met een technische achtergrond nodig hebt om je website te onderhouden.

Het LekkerZelf websiteonderhoudsysteem is volledig eigenhandig ontworpen en gebouwd. Je zit als gebruiker dan ook direct bij de bron. Handig als je vragen hebt en diegene aan wie je het vraagt weet er alles van en kan je direct verder helpen. Ook als je goede ideëen hebt voor het verbeteren van LekkerZelf en je website, profiteer je direct van de korte lijnen.

Wat kan LekkerZelf?


Het LekkerZelf websiteonderhoudsysteem heeft standaard veel mogelijkheden. Even een greep; Je kan de volledige menustructuur en pagina´s van je website zelf aanpassen. Nieuws of blog berichten schrijven en publiceren, zelfs op vooraf bepaalde tijdstippen. Je kan foto´s uploaden en fotoalbums maken. YouTube en Vimeo video´s rechtstreeks in je teksten zetten. Een shop bouwen en je producten online verkopen. Bezoekers kunnen inhoud van je website snel op social media delen zoals bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Facebook. Links naar andere websites kunnen in handige rubrieken op de website geplaatst worden. Documenten kan je uploaden en op elke willekeurige plek in je teksten door bezoekers laten downloaden. Je kan de website voorzien van advertenties als je zou willen, en nog veel meer...

Op maat middels Apps


Mocht je een specifieke wens hebben voor je website en het LekkerZelf websiteonderhoudsysteem heeft er standaard geen voorziening voor, dan kan ik een App (applicatie) voor je bouwen en zo extra functionaliteit aan je website toegevoegen. Op deze manier kan er heel simpel worden voldaan aan alle specifieke eisen van elke LekkerZelf gebruiker. Denk hierbij aan speciale formulieren, of bijvoorbeeld branche of bedrijfs specifieke online toepassingen. Het ontwikkelen en inbouwen van webapplicaties gaat tegen meerprijs...

Mobiele website ingebouwd


Met LekkerZelf is een extra mobiele website laten bouwen overbodig geworden. LekkerZelf detecteert de schermgrootte van het apparaat waar de bezoeker de website mee bezoekt, en past zichzelf automatisch aan voor een betere presentatie op mobiele apparaten en het laaghouden van het dataverkeer. Hierdoor maken mobiele gebruikers zo min mogelijk extra kosten, is de leesbaarheid optimaal, en hoeven ze minder te zoomen en te scrollen.

Geoptimaliseerd voor Google


Het LekkerZelf systeem is zo gebouwd dat het zo goed mogelijk aan de technische eisen van Google en correct programmeren voldoet. De website zelf is dus geen belemmering om goed vindbaar te zijn in Google. Daarmee is het goed vindbaar zijn gereduceerd tot het plaatsen van de juiste tekst en woorden op de website door de LekkerZelf gebruiker zelf...

Google Analytics


Op de achtergrond wordt website bezoek en gedrag van de bezoekers op de website bijgehouden door Google Analytics. Hier kan je uitgebreide rapporten van opvragen. Waar komen bezoekers vandaan, vanaf welke website zijn bezoekers op je website terechtgekomen, etc. Hiermee krijg je snel inzicht in hoe goed je website werkt en wat je zou kunnen aanpassen om het te verbeteren.

Don´t think out of the box, ...There is no box! ...Think...

Meer informatie


Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of heb je andere vragen?
> Contact opnemen met Marco Tibben


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.